nieuws

Ondanks degradatie verlengen fans GA Eagles massaal seizoenkaart

De Adelaarshorst in Deventer
De Adelaarshorst in Deventer
De vaste supporters van Go Ahead Eagles houden vertrouwen in hun club. Ondanks de degradatie naar de Jupiler League hebben   seizoenkaarthouders daags na de laatste wedstrijd in de eredivisie massaal hun seizoenkaart voor komend seizoen verlengd. Â
Vandaag is de laatste dag dat seizoenkaarthouders hun vaste zitplaats in stadion De Adelaarshorst kunnen verlengen. Inmiddels hebben bijna 4500 fans die mogelijkheid aangegrepen, waarmee het stadion ook volgend jaar bij wedstrijden in de Jupiler League in elk geval minimaal voor de helft is gevuld.
Vandaag meldden zich voor het middaguur nog 473 supporters bij Go Ahead Eagles voor een verlenging van de seizoenkaart, waarmee het onverwacht druk is bij de Fanstore bij De Adelaarshorst.
Vanaf morgen gaan alle niet gereserveerde tribuneplaatsen in de verkoop. Waarmee ook niet-seizoenkaarthouders een vaste tribuneplek voor komend seizoen kunnen kopen.  
Vorig jaar mei kochten na afloop van de competitie 7025 fans een seizoenkaart bij de Deventer voetbalclub. Maar toen was GA Eagles net gepromoveerd naar de eredivisie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.