nieuws

Verzorgster van VV Diepenheim 3 heeft populaire oplossing voor een schwalbe: een koude douche!

Een video van de populaire Facebookpagina De Kelderklasse gaat viral. De video is één dag al meer dan 250.000 keer bekeken. In de video gooit de 'verzorgster' van het derde elftal van VV Diepenheim een waterzak leeg over een speler die een schwalbe maakt.
Linda Grobben is de verzorgster uit de video. Wij vroegen haar wat ze van het filmpje vindt:

Krijg je veel reacties op de video?

"Heel veel. Mijn vrienden lachen er vooral om. Maar op Facebook wordt er veel gezegd dat mensen een voorbeeld aan me moeten nemen."

Je gooide een waterzak leeg over een speler die een schwalbe maakte. Was dit terecht?

"Het team staat dik laatste. Volgens mij hebben ze nog maar één keer gewonnen. En ze maken aan de lopende band schwalbes."
"Ze spelen in de zesde klasse en degraderen naar de zevende. Eigenlijk verdient het hele team een waterzak over zich heen."

Je zag de speler naar de grond gaan en je dacht: dit is je kans?

"Nee. Dit was al een vooropgezet plan. Alleen de leider van het team en ik wisten er van."
"Het was de laatste wedstrijd van het seizoen. Van tevoren hadden we al een doelwit uitgezocht. Het probleem was: hij kreeg maar geen bal. Maar uiteindelijk liet hij zich toch vallen."

Hoe word je verzorgster van zo'n elftal?

"Dat ben ik eigenlijk helemaal niet. Ik kom zelf uit Almelo en m'n vriend uit Diepenheim. In het weekend ga ik altijd met hem mee naar de club."
"Als je dan elke week erbij bent, krijg je allemaal opmerkingen dat je de verzorgster van het team moet worden. Speciaal voor de laatste wedstrijd was ik dat een keertje."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.