nieuws

DJ-act The Antidote uit Steenwijk gaat internationaal

Hij draait al op grote studentenfeesten en staat op Nederlandse festivals. Maar nu lonkt het avontuur in het buitenland, want deze zomer vertrekt Steenwijker Pim Brinkman (25) naar Litouwen om op te treden op festival Radistai Village. Samen met MC Syrano Plein vormt hij de DJ-act The Antidote.Â
The Antidote stond oorspronkelijk onder leiding van de bekende DJ Sam Feldt, maar toen die een solocarrière startte, greep Brinkman zijn kans.
"Samen met Syrano hebben wij The Antidote voortgezet. Mijn taak is voornamelijk het produceren van de muziek en Syrano verzorgt de act op het podium."   
Eigen studio 
Brinkman heeft een eigen studio gebouwd in zijn rijtjeshuis in Steenwijk.
Zo geluidsdicht mogelijk, zodat de buren er geen last van hebben. "Ik kan hier heel goed werken, de akoestiek is goed en dat is heel belangrijk voor het produceren van muziek."

Studentenfeesten

Het tweetal timmert al een paar jaar aan de weg, maar wint de laatste tijd steeds meer aan populariteit. 
"We draaien regelmatig op studentenfeesten. Dat zijn dan bijvoorbeeld van die typische feesten in Utrechtse herenhuizen waarbij studenten helemaal uit hun plaat gaan. Dat is het allergaafste." 

Litouwen

Deze zomer vertrekt de act naar Litouwen. En hoewel het duo al eerder in het buitenland optrad, is het tweedaagse festival Radistai Village een hele nieuwe stap.
"We treden daar waarschijnlijk op voor zo'n zevenduizend man. Daar heb ik heel veel zin in."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.