nieuws

Rens van Benthem en Joël Amakodo naar HHC Hardenberg

Rens van Benthem
Rens van Benthem © eigen foto
Rens van Benthem vertrekt naar HHC Hardenberg. De club uit de tweede divisie kaapt daarmee de speler weg voor de beloften van FC Twente. Ook Joël Amakodo gaat aan de slag in Hardenberg.
Van Benthem komt over van Quick ’20, waar hij dit seizoen de topscorer was bij de ploeg uit Oldenzaal. "Vorig jaar ging het hartstikke goed, ik scoorde 28 doelpunten in 34 competitieduels. Ik ben benieuwd of dat volgend jaar ook gaat lukken." De 24-jarige speler uit Oldenzaal heeft zin in zijn nieuwe uitdaging. "De club heeft een grote naam in de regio. Iedereen is er lovend over. Het is de perfecte club om een overstap naar te maken."

Groningen en Bouws

Amakodo vertrekt van Jong FC Groningen naar Hardenberg. "Eind maart hoorde ik dat mijn contract bij de club niet werd verlengd", legt de verdediger uit. "Ik werd vrij snel benaderd door HHC. Ik ben blij dat ik voor een club uit de regio mag spelen op zo’n hoog niveau. Je hoort van mensen dat het een grote club is met veel fanatieke supporters. Ik heb het met eigen ogen moeten zien." Danny Bouws heeft zijn contract met de HHC verlengd.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.