nieuws

Dé ultieme test voor de RTV Oost Top Fit Sisters in Markelo

Het duurt niet zo lang meer, voordat de RTV Oost Top Fit Sisters aan de bak mogen in Luttenberg.
En om al een beetje te proeven aan de triathlon sfeer, gaan ze zondag in 2 teams mee doen in Markelo.

Trioteam

Op 11 juni in Luttenberg gaan de Sisters allen individueel 1/8e triathlon doen. In Markelo gaan ze alvast proeven aan de verschillende onderdelen, de sfeer en de wissels. Hoe is het om in wedstrijdverband te zwemmen, fietsen en lopen? De sisters in de trioteams nemen elk één onderdeel voor hun rekening.

Triathlon Hof van Twente
Voor de 3e keer wordt er zondag 21 mei een triathlon in Markelo georganiseerd. De Triathlon Hof van Twente. Een paar weken dus voor het uiteindelijk doel van de RTV Oost Top Fit Sisters in Luttenberg waar ze allemaal de 3 onderdelen gaan doen. In Markelo gaat de één zwemmen in het buitenbad van zwembad “de Vijf Heuvels”, de ander fietst door buurtschappen de Pothoek en Achterhoek en de derde loopt 5 km in de omgeving van Markelo. Aan de bak, maar ook genieten van een prachtige omgeving in Twente.

Triathlon Luttenberg

Even testen dus of we al klaar voor 11 juni, de Triathlon Luttenberg. Volgens de weersverwachting laat het zonnetje zich zondag zien, blijft het droog bij zo’n 20 graden. Daar zal het in elk geval niet aan liggen dus! We hebben er zin in!

Goedemiddag Overijssel
Marcel Spijkerman belde met Henri Beverdam om te horen wat de RTV Oost Top Fit Sisters kunnen verwachten zondag.

Sportieve groet, Martine.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.