Landgoed De Wilmersberg in De Lutte staat in finale Dutch Hotel Award

Hotel Landgoed De Wilmersberg in De Lutte is doorgedrongen tot de finale van de Dutch Hotel Award. Dat heeft de jury van deze prestigieuze prijs voor de nationale hotellerie bekendgemaakt. In de finale moet De Wilmersberg het opnemen tegen het Bilderberghotel Vaalsbroek in Vaals en het Kruisherenhotel in Maastricht.Â

De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd. Het doel is om de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. 

Hard gewerkt voor resultaten

"Wij zijn ongelooflijk blij", reageert Githa van Vilsteren, die met haar man Boudewijn de leiding heeft over het hotel. "Zes jaar geleden maakten wij de stap van Amsterdam naar De Lutte om leiding te geven aan De Wilmersberg zonder enige achtergrond bij 4-sterren hotels. Bovendien was ik hoogzwanger van onze jongste dochter. Onze vrienden zagen ‘Ik vertrek-taferelen' voor zich, met Boudewijn die in de soep staat te roeren en ik al telefonerend gasten sta in te checken. Maar we hebben er samen met onze collega’s enorm hard voor gewerkt om resultaten te bereiken."

De Wilmersberg krijgt op Booking.com van gasten gemiddeld een 9.2 en op Tripadvisor staat het hotel bij de 25 beste van Nederland.

Voormalig landhuis van textielfamilie Blijdenstein

Landgoed De Wilmersberg is een zelfstandig 4-sterren hotel in het voormalig landhuis van de Twentse textielfamilie Blijdenstein op een landgoed met ruim 14 hectare eigen grond. Het hotel heeft 59 kamers en suites, terrassen, een lounge, restaurant, zaalruimte tot 300 gasten en een dit jaar vernieuwde Wellness & Beauty. Het hotel is eigendom van Agfra Holding B.V., de beheers- en investeringsmaatschappij van de familie Fransen, voorheen eigenaar van Arke Reizen.

Op 1 juni brengt de jury een bezoek aan De Wilmersberg. Drie weken later wordt bekendgemaakt of het hotel uit De Lutte naar Den Haag mag komen om de Dutch Hotel Award op te halen.

 

Meer over dit onderwerp:
hotel De Lutte Regio Enschede Nieuws
Deel dit artikel: