nieuws

Hardenbergse Indi (14) staat in halve finale van prestigieuze modellenwedstrijd Elite Model Look

De halve finalisten van de Elite Model Look Nederland 2017
De halve finalisten van de Elite Model Look Nederland 2017
De 14-jarige Indi uit Hardenberg is door naar de halve finale van Elite Model Look Nederland 2017. Het jonge model werd afgelopen weekend geselecteerd tijdens de casting in Hoog Catharijne in Utrecht.
De Hardenbergse Indi werd samen met 24 andere meisjes en tien jongens uitgekozen voor de halve finale, die plaatsvindt op 30 september. De finale van de modellenwedstrijd is op 14 oktober.

Bij de selectie van de kandidaten werd, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om 'jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends'. 

De nieuwe Gisele Bündchen?

De deelnemers werden beoordeeld door de Elite Model Look-jury, bestaande uit onder andere Nodar Beghiyl, director Elite Model Look Nederland, Suzanne Pots en Mauro da Silva, directors Elite Amsterdam en gastjuryleden Fred van Leer en Aziz Bekkaoui.
De Elite Model Look Casting is een prestigieuze, internationale modellenwedstrijd. Deelnemers die eerdere finales wonnen, zijn topmodellen. Voorbeelden daarvan zijn Gisele Bündchen, Diane Kruger en de Nederlandse Lara Stone.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.