nieuws

Politie geeft nieuwe foto's vrij van ontvoerde kinderen Enschede

Kinderen ontvoerd uit Enschede
Kinderen ontvoerd uit Enschede
De politie heeft in het televisieprogramma Opsporing Verzocht nieuwe foto's vrijgegeven van de drie kinderen uit Enschede die sinds vrijdagmiddag spoorloos zijn. Die middag werden ze meegenomen door hun vader, toen de moeder even weg was.Â
Op nieuwe foto's is te zien hoe de vader met de kinderen door de Veenstraat loopt. Ook heeft de vader sinds vrijdagmiddag niets meer van zich laten horen. Dit is reden tot zorg voor zowel de moeder als de politie.
De mogelijkheid bestaat dat de vader zich met de kinderen ergens schuilhoudt in Nederland, maar het is volgens de politie zeker niet uit te sluiten dat de kinderen zijn meegenomen naar het buitenland. 

Buurtonderzoek

De politie hield gisteravond een buurtonderzoek naar aanleiding van de ontvoering van drie jonge kinderen door hun vader. Bewoners werd gevraagd of ze afgelopen vrijdagmiddag iets hebben gezien.

De politie spreekt van een ontvoering van de kinderen die twee, vier en vijf jaar oud zijn. De man en de jonge kinderen zijn internationaal gesignaleerd. Dat betekent dat de politie in het buitenland en personeel van luchthavens en trein- en busstations naar de vader en kinderen uitkijken.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.