nieuws

Management rapper Boef: "Er was geen afspraak over meet & greet"

Rapper Boef
Rapper Boef
Het verhaal dat rapper Boef fans op het Twentse Lente Festival heeft teleurgesteld door een meet & greet niet door te laten gaan, ligt toch wat anders volgens zijn management. "Wij waren niet op de hoogte van een meet & greet."
Esma Cakir deelde op Facebook en fel betoog gericht aan de rapper. Zij had voor haar twaalfjarige autistische broertje een meet & greet gewonnen met de rapper. Maar Boef vertrok. Volgens de organisatie had hij er geen zin in. 

'Er was geen afspraak'

Het management van de rapper zegt niet op de hoogte te zijn van een meet & greet. "Normaal wordt met ons afgesproken of een artiest tijd heeft voor een meet & greet. We hebben dit tot op de bodem uitgeplozen maar er is geen mailcontact geweest en er stond niets over in zijn contract en ook niet in het draaiboek", vertelt zijn management. 
"Er was geen eens tijd voor een meet & greet. Boef moest door naar een optreden in Echt, dat is twee uur rijden vanaf Almelo en tussen de optredens was er een speling van twintig minuten."

'Organisatie heeft Boef niet gesproken'

Boefs management is op z'n zachtst gezegd niet blij met de reactie van de organisatie die zegt dat Boef er geen zin in had. "De organisatie heeft niet eens gesproken met Boef, hij is van het podium rechtstreeks naar de auto gegaan. Er is 'm überhaupt niets gevraagd."
"Het is complete lariekoek wat de organisatie zegt. Ze proberen het nu af te schuiven op Boef en daar zijn we niet blij mee. We proberen dit nu op te helderen."

Miscommunicatie

Voorzitter van het Twentse Lente Festival Jeffrey Hinnen laat weten dat het klopt dat er niets contractueel is afgesproken over een meet & greet met het management van Boef.
"We hebben ter plekke nog geprobeerd om een meet & greet tot stand te brengen, maar dat is in alle drukte en vanwege het volgende optreden van Boef niet gelukt."
"Het is ergens in de communicatie niet goed gegaan, maar waar, dat is mij ook onduidelijk."
De organisatie is nu in gesprek met het management van Boef om alsnog de meet & greet door te laten gaan. Volgende week staat Boef op de Nacht van Hengelo, er wordt gekeken of de fans voor die tijd Boef kunnen ontmoeten. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.