nieuws

Prijzen

Back to the 80's
Back to the 80's © RTV Oost
Tijdens de Back to the 80's week speelden we elke dag op Radio Oost de ‘hitflits-quiz'. Een goed antwoord belonen we met prachtige prijzenpakketten!

VIP-kaarten 'Let's Celebrate Music'

Elk goed antwoord in de hitflits-quiz belonen we met een VIP-arrangement voor 2 personen voor het evenement 'Let's Celebrate Music' op 30 juni om 20.00 uur bij Holland Casino Enschede. Dompel je onder in de sfeer van de 80’s, geniet van de muzikale show en maak kans op mooie prijzen! Het VIP-arrangement voor 2 personen is inclusief 4 drankjes, 2 x 10 euro speelgeld, parkeerkaart en een leuk cadeautje. Om alvast in de stemming te komen ontvang je een dubbel-CD met de beste hits uit de 80's.

Dagprijs

Uit alle winnaars van de dag loten we ook nog eens een dagwinnaar. Behalve alle bovenstaande prijzen win je dan ook 'Het jaren 80 boek'. 448 pagina's vol nostalgie, met prachtige foto's over het decennium dat velen zich zullen herinneren als de tijd van de bezuinigingen van de kabinetten-Lubbers en van veel protest: tegen de kroning van koningin Beatrix in 1980, tegen kernraketten, tegen kernenergie. Krakersrellen in de grote steden, actiegroepen als Bluf en Onkruit zorgden voor een geladen sfeer. Die spanning was er ook internationaal, maar deze ontlaadde zich in 1989 met de val van de Muur. Maar de jaren '80 waren ook de tijd van de komst van de computer, de compact disc, de videorecorder en de walkman. En 15 miljoen mensen juichten bij het Europees voetbalkampioenschap van Nederland in 1988.
Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.