nieuws

FBK Games heeft meer kaarten verkocht en "beste atletenveld in jaren"

Voor de FBK Games zijn op dit moment al meer kaarten verkocht dan vorig jaar op de dag van het evenement.
Het atletiekevenement plukt daarmee de vruchten van de keuze voor een andere datum. De FBK Games zijn dit jaar op zondag 11 juni en dat is precies tussen de Diamond League-wedstrijden in Oslo en Rome in. "We hebben een atletenveld gepresenteerd dat het beste is van de afgelopen jaren", vindt directeur Hans Kloosterman.

Dafne Schippers
Onder anderen Churandy Martina en Sifan Hassan komen naar Hengelo, maar de grote blikvanger is ook dit jaar weer Dafne Schippers. Kloosterman: "Iedereen wil Dafne zien." De wereldkampioene en de nummer twee van de Olympische Spelen op de 200 meter komt zelf ook graag naar Hengelo: "Ik vind de FBK Games gewoon een enorm leuke wedstrijd, met al het publiek dat enthousiast is. Ik hoop dat het weer een beetje oké is en ik loop er altijd harde tijden, dus ik heb er zin in."

Atletiekfestival
Kloosterman wil dat de FBK Games meer is dan alleen een evenement op zondag: "We willen van een atletiekwedstrijd een atletiekfestival worden. Eigenlijk begint de FBK Games al op donderdag en de wedstrijden al op zaterdagavond. Voor een nog groter en breder deelnemersveld hebben we nog meer middelen nodig en daar ligt nog een heel grote ambitie."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.