nieuws

Robin Gosens maakt definitief overstap van Heracles naar Atalanta Bergamo

De overgang van Robin Gosens van Heracles Almelo naar Atalanta Bergamo is definitief. De verdediger van de Almeloërs heeft voor drie jaar met een optie voor nog twee jaar getekend bij de nummer vier van Italië. Heracles krijgt 900.000 euro voor Gosens.
Door dat resultaat speelt de nieuwe ploeg van Gosens komend seizoen in de groepsfase van de Europa League. 

"Ongelofelijke transfer"

"Voor mij is dit een ongelofelijke transfer", aldus Gosens op de website van Heracles. "Ik ga naar de nummer vier in een topcompetitie als de Serie A en speel dus komend jaar in de Europa League. Ik heb twee prachtige jaren gehad bij Heracles Almelo. De club heeft mij de kans gegeven om me door te ontwikkelen, daar ben ik ze enorm dankbaar voor. Ik zal de mensen in Almelo zeker gaan missen, maar blijf de club vanuit Bergamo op de voet volgen."

"Best een beetje trots"

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma: "Wij gunnen Robin deze mooie overstap van harte. Hij heeft zich de afgelopen twee seizoen uitstekend gemanifesteerd, als voetballer en als mens. We zijn er ook best een beetje trots op dat we nu een speler afleveren aan de nummer vier van een Europese topcompetitie."
Gosens speelde twee jaar in Almelo. Beide seizoenen was hij basisspeler. In de competitie kwam hij tot 60 duels en daarin kwam hij vier keer tot scoren en gaf hij vijf assists.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.