nieuws

Grote mond op de bouw? Daar weten de Deventer collega's van Danni wel raad mee!

Danni vastgebonden aan een bouwsteiger in Deventer
Danni vastgebonden aan een bouwsteiger in Deventer
Danni Hagen uit Deventer haalt vaak grappen uit met zijn collega's op de bouw. Maar nu was het voor de collega's tijd om Danni eens goed terug te pakken.Â
"We werken al een tijdje aan de  appartementen aan de Polstraat in Deventer. Er wordt altijd wel geouwehoerd en ik ga vaak net wat verder", vertelt Danni. 

'Ik heb een grote mond gehad'

Omdat Danni de grootste grapjas is wilden de collega's wraak nemen. "We gingen woensdag een groepsfoto maken, dat was onderdeel van hun plan. Toen grepen ze me ineens en bonden mij vast", lacht de Deventenaar. 
De collega's hingen een bordje naast Danni: 'Ik heb een grote mond gehad tegen collega's. Dit is mijn straf.' Na een kleine tien minuten lieten ze Danni weer gaan: "Ik kreeg last van mijn polsen, en mijn collega's zijn de moeilijkste niet."

Hele internet over

De collega's vonden het nog niet gênant genoeg voor Danni en deelden een foto op Faceobook. "Nu ga ik het hele internet over. Ik weet niet wie 'm heeft ingestuurd naar Dumpert en Vkmag, het is niet iemand van de collega's geweest. Maar we vinden het hier prachtig. Iedereen lacht erom. 
Hier wist Danni nog niet wat hem stond te wachten:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.