nieuws

Het was warm, maar gezellig in Vriezenveen tijdens de Twenterand Run

Nog maar een week te gaan! Dan gaan we meedoen met de triathlon in Luttenberg.
En omdat hardlopen daar een onderdeel van is stelden we onszelf nogmaals op de proef door mee te rennen in de Twenterandrun in Vriezenveen. De 5 km en 10 km maar liefst! En dat terwijl de zomer volop begonnen is...
Goed drinken 
Het was warm...En "goed drinken" was 1 van de tips die Henk Jan Koers ons heeft gegeven. Dus zorgen we dat we genoeg sportdrank bij ons hebben. Een echte dorstlesser en hopelijk een kleine boost voor ons lichaam zodat we lekker rennen!

Goede sfeer

Wat was het warm. Dat droeg toch wel bij aan wat zenuwen, want hoe presteren we onder deze druk en zijn we fit genoeg, vragen sommige sisters zich nog af. De aftrap was geweldig, het is een gezellig terrein en omdat we door het dorpje Vriezenveen renden waren er ontzettend veel bezoekers die ons aan moedigden! Onderwerg werden we voorzien van lekkere koude sponsjes met water en werden ons ook plastic bekers met water toegereikt. De sfeer was echt top en ondanks het warm weer zijn we tevreden over onze prestaties!

Goed georganiseerd

Het is erg mooi om te zien dat de organisatie een run organiseert voor zoveel verschillende doelgroepen, van jong tot oud. De G-Loop is ook erg mooi om te zien! Zo’n evenement als deze geeft altijd een erg samenhorig gevoel, heerlijk samen sporten! Complimenten voor de organisatie en voor alle hulp die aanwezig was! Wij gaan nu op naar volgende week....11 juni De Nijboer Triathlon Luttenberg. D-Day...:-)
Groetjes, Linda

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.