nieuws

BWO schrijft historie met promotie naar de eerste klasse

BWO promoveert
BWO promoveert
BWO is voor het eerst in hun 88-jarig bestaan gepromoveerd naar de eerste klasse. In de finale van de nacompetitie werd de return tegen Stevo met 2-1 verloren, maar door de 2-0 overwinning van vorige week speelt de ploeg uit Hengelo volgend seizoen in de eerste klasse.
BWO bleef in Geesteren aardig op de been in de eerste helft. Stevo ging vanaf het begin in de aanval en kreeg een aantal mogelijkheden, maar wist het net niet te vinden. Ook de bezoekers deden van hun spreken en kregen kansen op de openingstreffer. Desondanks was het halverwege 0-0.
In de tweede helft kreeg Stevo na een handsbal een strafschop en die was wel aan Roy Wigger besteed, 1-0. Even later was het alweer gelijk via Vincent Bilanovic, die fraai de 1-1 binnenschoot. Stevo gaf niet op en kwam daarna weer op voorsprong door een doelpunt van Roy Damhuis (2-1). Stevo drong aan om een verlenging af te dwingen, maar uiteindelijk hield BWO stand.

TVC'28 gelijk tegen Winterswijk

TVC'28 speelde in eigen huis met 0-0 gelijk tegen Winterswijk en door de 1-0 nederlaag van vorige week is de ploeg uit Tubbergen nog niet veilig. In een allesbeslissende wedstrijd gaan TVC'28 en Stevo uitmaken wie er in de eerste klasse blijft. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.