Jacques Wagteveld stopt definitief als wethouder Steenwijkerland

Jacques Wagteveld stopt definitief als wethouder van de gemeente Steenwijkerland. Dat heeft hij aan het gemeentebestuur laten weten.

Eerder al had hij aangegeven dat hij vanwege persoonlijke omstandigheden en zijn gezondheid het wethouderschap voor onbepaalde tijd niet kon uitoefenen. Douwe Oosterveen neemt nu definitief het wethouderschap van Wagteveld over. 

Functioneren

Burgemeester Rob Bats: "Jacques Wagteveld heeft op dinsdag zes juni zijn ontslag als wethouder bij mij als voorzitter van het college ingediend. Hij heeft aangegeven dat zijn gezondheid nog te wensen overlaat. Hierdoor kan hij niet volledig naar eigen tevredenheid als wethouder functioneren."

"Hij heeft na rijp beraad met zijn vrouw en gezin besloten het wethouderschap definitief neer te leggen. Een keuze die wij als college respecteren en ook begrijpen. Als Jacques Wagteveld zich ergens voor inzet, wil hij dat ook voor de volle honderd procent kunnen doen", aldus Bats.

Afscheidsreceptie 

Wagteveld zat namens de Christelijke Partij Burgerbelangen (CPB) in het college. Wagteveld krijgt op korte termijn nog een afscheidsreceptie aangeboden.

Meer over dit onderwerp:
Steenwijkerland Overijsselkiest Nieuws
Deel dit artikel: