nieuws

Kavels De Vlierbrink in Ommen in trek, bijna alles weg

Kavels De Vlierbrink
Kavels De Vlierbrink
Wonen op De Vlierbrink in Ommen is populair. Vorig jaar kwamen er 73 kavels beschikbaar, waarvan er nu nog maar één te koop is. Donderdag wordt er geloot voor twaalf nieuwe kavels en ook die kavels zijn al bijna allemaal weg.
"Van de 73 kavels in het eerste deel van De Vlierbrink zijn in een jaar tijd 44 kavels definitief verkocht. Van veertien kavels passeert de koopovereenkomst binnenkort en op veertien andere kavels rust een optie. En daarbij is vaak ook nog sprake van een reservelijst. Dat betekent dat er nog maar één kavel beschikbaar is voor een vrijstaande woning", laat een woordvoerder van de gemeente weten.

Op = Op

In het nieuwe deel zijn in totaal twaalf kavels in de vrije sector beschikbaar. "Voor de twee kavels voor een vrijstaande woning hebben zich al drie belangstellenden ingeschreven. Voor de tien kavels voor een twee-onder-een-kapwoning hebben zich acht belangstellenden ingeschreven."

Donderdagavond wordt er geloot. "Na deze loting zijn er nog twee kavels voor een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar in dit nieuwe deel."
De Vlierbrink 
Woonbuurt De Vlierbrink is onderdeel van de nieuwe woonwijk De Vlierlanden in Ommen. De wijk heeft een dorpse uitstraling met zowel vrijstaande als twee-onder-een-kap woningen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.