nieuws

Even stangen: FC Twente-supporters Vriezenveen krijgen als trouwcadeau Heracles-spandoek

Het Heracles-spandoek bij het huis van Mini en Lotte
Het Heracles-spandoek bij het huis van Mini en Lotte
Voorbijgangers kijken vandaag raar op als ze langs de woning van kersvers bruidspaar Mini en Lotte Nieman in Vriezenveen komen. Sinds vanochtend hangt er namelijk een metersgroot spandoek van Heracles Almelo voor het huis.
De reden? De vriendengroep van het pas getrouwde stel vond het trouwfeest een goede reden om man en vrouw eens flink te stangen.

Fanatieke supporters

Mini en Lotte zijn namelijk fanatieke FC Twente-supporters en bezoeken elke thuiswedstrijd van de Enschedese club. Vóór de plechtigheid vanochtend werden dan ook trouwfoto's gemaakt bij De Grolsch Veste.
"We hebben voor de bruiloft een stukje bedacht, met een filmpje van een interview met een Heracles-supporter over de vraag waarom het stel zo vaak op de tribune bij Heracles is te vinden", vertelt Eric-Jan Fikkert, een van de vrienden.

Geheim

Wat daarvan de clou is, houden wij natuurlijk nog even geheim, omdat het stel dat pas vanavond tijdens het feest te horen krijgt.
Lotte en Mini weten officieel dan ook nog niets van het versierde huis. "Ze hebben het al wel her en der gehoord van vrienden en familie. Die hebben al wel een aantal keer gevraagd 'wat ze nu dan weer voor de deur hebben'. Maar de rest vertellen wij vanavond pas."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.