nieuws

Vincent Vermeij hoopt in voorbereiding aan te sluiten bij selectie Heracles Almelo

Vincent Vermeij
Vincent Vermeij
Vincent Vermeij hoopt aan het begin van komend seizoen weer fit genoeg te zijn om bij de selectie van Heracles Almelo aan te sluiten. De spits raakte in februari geblesseerd aan zijn knie door tegen een doelpaal te botsen.
Hij is inmiddels een paar maanden aan het revalideren en dat gaat de goede kant op, vertelt hij op de website van de club: "De revalidatie raakt wel meer op zijn einde. Ik ben al steeds meer op het veld bezig met de bal en dat is mooi."
"In het begin werd er gedacht aan een operatie. Maar ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Het gaat nu dan ook sneller dan verwacht. Daarom ben ik blij dat ik weer zo snel mogelijk het veld op kan. Mijn streven is om in de voorbereiding weer deels bij de selectie aan te sluiten en vanuit daar te werken om weer wedstrijdfit te raken."

Alle vertrouwen

"Het zou heel mooi zijn als ik er de eerste competitiewedstrijd weer bij kan zijn, maar ik weet niet of ik dat kan halen. Dat gaan we zien. Op dit moment ben ik er heel relaxed onder, dit komt ook met name door de fysiotherapeuten in Zeist. Zij geven aan dat ik altijd wel een ander gevoel blijf houden in mijn knie, maar dat er niets kan gebeuren. Ik heb er alle vertrouwen in", aldus Vermeij over zijn terugkeer.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.