nieuws

Zwollenaar vraagt of muziek zachter kan en wordt mishandeld, verdachte nog spoorloos

Politie zoekt man vanwege mishandeling
Politie zoekt man vanwege mishandeling
Een man uit Zwolle is zondagavond mishandeld nadat hij bij de buren had gevraagd of de muziek zachter kon. Eén van de gasten van die buurman mishandelde het slachtoffer en ging er daarna in een auto vandoor.
Rond elf uur 's avonds stond het slachtoffer bij zijn buurman in de Plattenborgstraat aan de deur. Hij vroeg of de muziek zachter kon en vervolgens liep de situatie uit de hand. Eén van de gasten mishandelde het slachtoffer en reed vervolgens in een stationwagon weg.
De politie is in de omgeving nog op zoek geweest naar de auto, een stationwagon met handelaarskentekenplaten en zilveren dak dragers. Ze zagen wel zo'n auto rijden, maar de inzittenden bleken niets met de mishandeling te maken te hebben. 
De politie is nog op zoek naar de verdachte. Het gaat om een blanke man met een stevig postuur. Hij is vermoedelijk rond de veertig jaar. Hij heeft kort haar, met een kuif. Zondagavond droeg hij een blauw t-shirt en een korte broek. Mensen met meer informatie over de man of de auto kunnen contact opnemen met de politie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.