nieuws

HHC begint tegen HFC, ook schema's 3e divisie en hoofdklasse bekend

HHC start tegen HFC
HHC start tegen HFC © Pro Shots
HHC Hardenberg begint het nieuwe seizoen in de 2e divisie met een thuisduel tegen Koninlijke HFC. Dat heeft de KNVB bekendgemaakt. Het sluit af met een duel bij TEC.
HHC is na de degradatie van Jong FC Twente de enige Overijsselse club in de 2e divisie. Vorig jaar behaalde de ploeg op de laatste dag lijfsbehoud. Hier is het volledige wedstrijdschema te vinden.

3e divisie

In de 3e divisie begint HSC'21 op zondag 27 augustus met een uitduel tegen promovendus De Meern en start Quick'20 uit tegen ADO'20, eveneens promovendus. In de derde speelronde staan de twee Overijsselse clubs al tegenover elkaar in Haaksbergen.
Een dag eerder start Jong FC Twente in de zaterdagpoule tegen Capelle. Bekijk hier het volledige schema in de 3e divisie zaterdag en zondag.
De laatste tijd was er veel commotie rond de indeling van de 3e divisie. Dit kwam vooral door de verhouding van beloftenelftallen van de clubs uit het betaald voetbal. Op zaterdag zijn dat er vijf en op zondag slechts een. De KNVB houdt voor komend seizoen echter wel vast aan die indeling.

Hoofdklasse

Overijssel is dit seizoen met vier ploegen vertegenwoordigd in de hoofdklasse. Door de promotie van Berkum en de degradatie van Dieze West spelen die allemaal op zaterdag. Alle vier zijn ze ingedeeld in de hoofdklasse B.
Berkum begint tegen AZSV, Excelsior'31 speelt tegen Huizen, SC Genemuiden begint bij de amateurs van Ajax en Staphorst start met een duel bij csv Apeldoorn. Bekijk hier alle duels in de hoofdklasse.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.