nieuws

Zomer in OV: Aankomst in Overijssel

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen? Deze week zien we Overijssel door de ogen van vakantiegangers Rianne & Wouter uit Dordrecht en Ferah & Hassan uit Rotterdam.
In deze aflevering komen onze vakantiegangers aan in Overijssel.

Vakantiewens

In Beerze komt een grote vakantiewens van de pas getrouwde Ferah en Hassan uit: een camper!
Het eerste vakantie-uitje voert de Rotterdammers langs een Scharrelroute naar een aantal boerderijen die streekproducten leveren. Daar hebben ze een indrukwekkende ervaring. Want als je alleen stadsduiven gewend bent, dan zijn duizenden uitloopkippen iets heel anders...

Koeien

Rianne en Wouter overnachten samen met hun twee zoontjes deze week in Heeten. Ze zijn nog nooit in Overijssel geweest en hun beeld van onze  provincie sluit naadloos aan bij de vakantiebestemming.
In een unieke vakantiewoning naast een boerderij nemen zij hun intrek. En dat is best even wennen, maar al snel voelen de kids zich thuis tussen boerderijdieren en strobalen. Vakantie is niet alleen uitrusten, want de omgeving moet verkend worden! Dat doet het gezin met een skelterrit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.