nieuws

Rachel Klamer roemt Triathlon Holten: "Het leeft hier echt"

Zaterdag staat de Triathlon Holten op het programma. Een van de deelnemers die uit het oog springt is die van Rachel Klamer uit Beuningen, die na een jaar afwezigheid terug is in Salland.
In Holten is Klamer een van de blikvangers van het evenement en dat gaat niet ongemerkt voorbij. "Gisteren was ik met m'n vriend in de supermarkt en dan word je ook herkend. Het is ontzettend mooi om te zien hoe de triathlon hier leeft."

"Meer plezier hebben"

De triatlete gooit het dit seizoen over een andere boeg. "Ik heb dit jaar besloten om wat andere wedstrijden te gaan doen, wedstrijden waarvan ik dacht: Daar heb ik zin in. Dus heb ik laatst een halve iron man gedaan en nu Holten want die heb ik vorig jaar niet mee kunnen doen. Het zijn wel veel wedstrijden wedstrijden, acht in acht weken. Ik heb er bewust voor gekozen om meer plezier te hebben en te doen waar ik zin in heb." 
Klamer moet nog wel even wennen aan de Nederlandse weersomstandigheden. "Jammer van het slechte weer. Ik vind het altijd prettig als het lekker warm is dus hopen dat het voor de start droog blijft, want tijdens de wedstrijd maakt het niet uit. Maar volgens mij zal het andersom zijn."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.