nieuws

7.500 euro voor gouden tip brandstichting Bongerd Almelo

Politie
Politie
Er is een bedrag van 7.500 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de daders die verantwoordelijk zijn voor de brandstichting in een huis aan de Bongerd in Almelo. De daders sloegen in de nacht van vrijdag 1 juni toe.
In het programma Opsporing Verzocht op NPO1 wordt vanavond aandacht besteed aan de zaak. De 60-jarige bewoonster van het huis zat door de brandstichting in de val. Haar enige weg naar buiten was via de woonkamer, maar die stond in lichterlaaie. Ze is door de brandweer van de eerste verdieping gehaald.
Het idee dat ze het ook niet had kunnen overleven heeft het slachtoffer enorm aangegrepen. Daar komt bij dat de vrouw astma heeft en dat door de rook van de brand klachten zijn toegenomen. Ze is bang geworden door de hele gebeurtenis. Eerder deed zij onherkenbaar haar verhaal in Onder de Loep.
De brandstichting was in de nacht van vrijdag 2 juni tussen 04.00 en 04.15 uur via de zijruit van het huis. Er zijn twee mannen gezien die voor het appartementencomplex aan de Sesastraat wegrenden.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.