nieuws

Overijssel door de ogen van vakantiegangers: Anouschka & Harry (Den Haag), Adrie & Els (Spijkenisse)

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?
De vakantiegangers ontvangen een koffer met tickets, opdrachten en tips. Een week lang trekken ze erop uit en worden ze op leuke momenten gevolgd door de camera. Hoe ervaren zij de streekeigen gewoonten, onze natuur, musea, culinaire specialiteiten, attractieparken en natuurlijk de inwoners van Overijssel?

Anouschka en Harry Vogelezang uit Den Haag

Anouschka en Harry en hun dochtertje Kono van 5 maanden zijn echte wereldreizigers. Harry komt oorspronkelijk uit Italië en vijf maanden per jaar woont het gezin in Zuid-Afrika, waar ze een eigen kitesurfschool hebben. Ze gaan vliegen bij Aero Club Salland, maar is dit stel wel in voor een avontuur in de lucht? De vakantie van Anouschka en Harry kun je vanaf 17 juli volgen op TV Oost.

Adrie & Els Doornheim uit Spijkenisse

Echte ondernemende types kun je Adrie en Els wel noemen, die zich door niets laten tegenhouden, ook niet door de visuele beperking van Els. Samen met hulphond Chivas ontdekken ze de natuur in Overijssel. Fietsen terwijl je maar 3% ziet? Dat doen ze gewoon! De vakantie van Adrie en Els zie je ook van 17 t/m 21 juli op TV Oost.
‘Zomer in Overijssel’ met familie Vogelezang en familie Doornheim zie je van 17 t/m 21 juli elke werkdag op TV Oost om 17.25 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald en is terug te kijken op www.rtvoost.nl/tv/zomer-in-overijssel.    

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.