nieuws

De Zwarte Cross zie je bij RTV Oost

Zwarte Cross 2016 in Lichtenvoorde
Zwarte Cross 2016 in Lichtenvoorde
Meer dan 250 bands op 31 podia, ruim 800 theaterartiesten, verschillende stuntteams en een spectaculair programma op en langs de crossbaan: de Zwarte Cross is een bizarre mix van vermaak. Vorig jaar verkocht het festival volledig uit en trokken 220.000 mensen naar het Achterhoekse Lichtenvoorde. In samenwerking met Omroep Gelderland zendt TV Oost op zaterdag 15 en zondag 16 juli een verslag van het festival uit.

Motorcross

De Zwarte Cross wordt gehouden van donderdag 13 t/m zondag 16 juli in Lichtenvoorde.  De tv-uitzendingen zijn op zaterdag en zondag te zien om 19.25 uur. Vanzelfsprekend is in het verslag bij TV Oost ook een ruime samenvatting te zien van de spectaculaire en onvolprezen motorcross, waarbij brommers, zwaargewichten en zelfrijdende caravans over de baan schieten.

Festival

Het Zwarte Cross Festival is een feest met motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Op het programma staan theaterartiesten en bands, van blues, dance en reggae  tot aan feestmuziek. Er zijn dit jaar optredens van onder anderen Guus Meeuwis, Kenny B., Kraantje Pappie en de Paceshifters.
Het Zwarte Cross festival is op zaterdag 15 en zondag 16 juli te zien bij TV Oost om 19.25 uur en wordt herhaald om 20.25 en 23.25 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.