nieuws

Mickey van der Hart verlengt contract bij PEC Zwolle met een jaar

Mickey van der Hart
Mickey van der Hart
Mickey van der Hart heeft zijn contract bij PEC Zwolle met een jaar verlengd. De doelman ligt nu tot medio 2019 vast in de provinciehoofdstad.
Van der Hart speelt sinds het seizoen 2015/2016 in Zwolle. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 18 duels. Vorig jaar speelde hij alle competitiewedstrijden. Komend seizoen moet hij met de teruggekeerde Diederik Boer uitmaken wie de eerste doelman wordt.

Strijd om basisplaats

"Hier in Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Het doet mij dan ook goed dat de verlenging is rondgekomen en ik hier langer onder contract sta. Ik ben klaar voor de strijd om een basisplaats en heb veel zin en vertrouwen in het komende seizoen", aldus Van der Hart over zijn verlenging.

Sterke ontwikkeling

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met het nieuwe contract: "Met deze contractverlenging ben ik zeer verheugd. Mickey heeft in de twee jaar dat hij hier speelt een sterke ontwikkeling doorgemaakt en ondanks zijn relatief jonge leeftijd, al veel wedstrijden op het hoogste niveau gekeept. Met Diederik Boer gaat hij nu de strijd aan wie zich dit seizoen eerste doelman van PEC Zwolle mag noemen. Voor de club is het daarbij erg fijn om de komende jaren twee Eredivisie-waardige sluitposten onder contract te hebben."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.