nieuws

Heracles begint oefencampagne met zeventienklapper, zes treffers Gladon

Heracles Almelo is de oefencampagne voor het nieuwe seizoen vandaag begonnen met een zeer ruime overwinning. Op het veld van avc Heracles won het met 17-1 van een Almelose selectie.
Bij Heracles begonnen nieuwkomers Dario van den Buijs, Bart van Hintum, Paul Gladon en proefspeler Niels Leemhuis in de basis. Tarik Kada maakt na acht minuten het eerste doelpunt van de voorbereiding voor ploeg van trainer John Stegeman. Gladon (5x), Brahim Darri (2x), Kada, en Tim Breukers zorgden voor 0-10. Kort voor rust werd het uit een strafschop 1-10 na een handsbal van Van den Buijs. Gladon zorgde met zijn zesde voor de 1-11 ruststand.
Na rust begon Heracles met tien nieuwe spelers. Alleen Gladon bleef staan. Reuven Niemeijer was de eerste die scoorde in de tweede helft: 1-12. Na een uur miste Gladon een strafschop. Van Mieghem maakte even later wel de 1-13. Jaroslav Navratil miste een paar minuten later ook een strafschop. Agbaljan, Niemeijer, Kada (2x) zorgden er daarna voor dat 1-17 de eindstand werd.

Vervolg voorbereiding

Heracles vervolgt de voorbereiding volgende week zaterdag tegen eersteklasser SVZW. Later speelt het nog tegen clubs als Granada en De Graafschap. Bekijk hier de volledige voorbereiding van de Almelose club.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.