nieuws

Go Ahead Eagles begint nieuwe seizoen met ruime oefenzege

Go Ahead Eagles is de oefencyclus voor het nieuwe seizoen begonnen met een ruime overwinning. De jaarlijkse wedstrijd tegen Terwolde werd met 13-0 gewonnen door de ploeg van Leon Vlemmings.
Met een strafschop opende De Kogel de score namens de bezoekers en even later was de spits ook verantwoordelijk voor de 0-2. Via treffers van Hendriks en Suk werd de score vervolgens snel opgevoerd, 0-4. Voormalig Twente-middenvelder Eghan zorgde voor de 0-5 en de Ghanees bediende even later Rexhepi, die met een knal raak schoot. De 0-7 kwam van de voet van Corbin-Ong en vlak voor rust maakte De Kogel zijn derde, 0-8.
Na rust stond er, op doelman Spenkelink na, een geheel nieuw elftal binnen de lijnen bij de club uit Deventer. Go Ahead ging door met scoren want invaller Werkhoven schoot uit de draai de 0-9 binnen en via Marsella werden de dubbele cijfers bereikt. Na een pegel van Maneschijn en twee treffers van Werkhoven werd het uiteindelijk 13-0. 

Voorbereiding

Het was voor Go Ahead de eerste wedstrijd van de voorbereiding. Komende dinsdag is Voorwaarts Twello de volgende tegenstander. De volledige voorbereiding is hier te vinden. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.