nieuws

Eenrichtingsverkeer Molenstraat morgen toch niet besproken in raad Goor

Bekladden van wegdek omstreden verkeersader Goor
Bekladden van wegdek omstreden verkeersader Goor
De gemeenteraad van Hof van Twente vergadert morgen toch niet over het eenrichtingsverkeer in de Molenstraat in Goor. Aanvankelijk stond de evaluatie dinsdagavond op de agenda, maar in overleg met de betrokken partijen is geconstateerd dat er eerst extra onderzoek nodig is.
De afgelopen dagen heeft het college van burgemeester en wethouders overlegd met alle fractievoorzitters en de stadsraad Goor. Het college komt in de eerstvolgende raadsvergadering, op 19 september, met een voorstel aan de gemeenteraad.

Behoefte aan extra onderzoek

"Van partijen krijgen we het nadrukkelijke signaal dat er behoefte is aan extra onderzoek waarin breder wordt gekeken. Samen met de stadsraad en fractievoorzitters proberen we na de zomervakantie de onderzoeksopzet hiervoor gereed te hebben", zegt wethouder Harry Scholten. 
Een meerderheid in de gemeenteraad is sinds dit weekend voor het afschaffen van het eenrichtingsverkeer in Goor. Deze draai werd gemaakt onder druk van inwoners en ondernemers. Het gedeeltelijke afsluiten van de Molenstraat zorgt al maanden voor extra verkeersdrukte in de nabijgelegen woonwijken.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.