nieuws

Heracles na vroege achterstand ruim langs SVZW, Armenteros productief

Heracles Almelo heeft vanmiddag ook het tweede oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. Bij eersteklasser SVZW werd het 1-7. Samuel Armenteros was de productiefste speler met drie treffers.
Het was de thuisploeg die verrassend op voorsprong kwam. Maarten Jansen was na een klein kwartier de doelpuntenmaker voor SVZW. Een paar minuten later bracht Reuven Niemeijer Heracles langszij. Kort voor rust zette Jaroslav Navratil de stand op 1-2.
Na rust kwamen er elf nieuwe spelers op het veld. Armenteros was er daar een van en die scoorde binnen tien minuten al een hattrick. Tarik Kada maakte even later de 1-6. Kort voor het einde zette diezelfde Kada de eindstand op 1-7.

Vervolg voorbereiding

Het duel was de tweede wedstrijd in de voorbereiding van Heracles. Vrijdag gaat die voorbereiding verder met een duel tegen Viktoria Köln tijdens het trainingskamp in Billerbeck. Daarna oefent de ploeg van John Stegeman nog tegen Granada, De Graafschap en FC Emmen. Bekijk hier de volledige voorbereiding van Heracles.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.