nieuws

Zomer in OV: Lelijke eenden en relaxen in een spa

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Deze week volgen we de familie Vogelezang uit Den Haag en Adrie & Els uit Spijkenisse. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?
In deze aflevering gaan de vakantiegangers weer genoeg beleven in het onbekende Overijssel.

Op pad met een eend

De familie Vogelenzang ontwaakt in de camper in Stegeren. Ze gaan als activiteit op pad met een lelijke eend. Een lange tocht, waarin Harry het af en toe moeilijk vindt om op de juiste weghelft te blijven rijden. Genoeg reden voor Annouschka om het stuur over te nem,en. Onderweg gaan op bezoek bij verschillende boerderijen. Ze verzamelen verschillende ingrediënten voor de maaltijd waarmee de dag wordt afgesloten.

Relaxen in een spa

Els en Adrie ontwaken in het prachtige Lutterzand. Er staat er een dagje relaxen op het programma. Ze brengen een groot gedeelte van de dag door in een spa. Waar ze een blotevoetenpad lopen en genieten van een hooistoel en een modderbad. Na deze relaxte dag is er genoeg creativiteit om te beginnen aan de weekopdracht: het moodboard.
Bekijk hieronder de vakantiefoto's van onze vakantiegangers:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.