nieuws

Parelloop Vasse: Genieten én de kick off van de RTV Oost Sisters and Friends

'We hebben genoten van de sfeer, de mooie omgeving én natuurlijk de hardloopwedstrijd an sich, de Parelloop in Vasse.
Een wedstrijd die spontaan bij me binnenkwam maar waarvoor mijn Sisters niet direct warm liepen. Wellicht de Vriezenveense modder van de Tot de Nek in de Drek race nog in de oren ....

Let's go ...

Maar ik heb na acht weken gips en al twee weken revalidatie (elke dag is er één te veel) de smaak te pakken na de obstacle run in Vienne. Mijn 'fietsongeluk' laat ik graag achter me en dus leg ik contact met Jan Wullink, organisator van de Parelloop Vasse. 

Trouwe supporters ...

De RTV Oost Sisters bestaan inmiddels een kleine twee jaar en al die tijd kunnen we rekenen op de steun van een aantal trouwe supporters. Wat we ook doen, waar we ook zijn, een aantal familieleden, vrienden maar ook sportieve manlijke collega's zijn er vaak bij. Zo ontstond bij mij het idee om hen te vragen voor ons project (sporten op recreatief niveau onder de aandacht brengen bij de Overijsselaar én sportief leven stimuleren). Mijn Sisters waren direct enthousiast en ... het is gelukt!!!!

Hoe ik hem heb ervaren ...

'Diep verscholen in één van onze mooiste streken van de provincie ligt zoals de naam van het hardloopevenement het al aangeeft, een pareltje van een loop. De Parelloop in Vasse is met recht een loopje waar je als hardloper warm voor loopt. Vanaf de start, die nog net in Vasse is, ren je direct het groen in. (Opvallend is dat ze in Vasse niet aftellen van drie naar nul, maar optellen. Bij drie koos iedereen er dus maar voor om te starten. ) De route van 10 kilometer vervolgde door maïsvelden, langs idyllische huisjes en over het glooiende landschap. Verhard en onverhard en samen met nog ruim honderd (????) medelopers, die allemaal zichtbaar genietend met 'snelle trad' probeerden naar de finish te komen. Wat dit loopje ook zo waardevol maakt, is dat het omringt wordt door de vrijwilligers die alle deelnemers vriendelijk en enthousiast naar de eindstreep juichten. Wat uiteindelijk ook lukte. Een PR lopen was dit keer niet de insteek, genieten en lekker lopen wel. En dat lukte prima in Vasse'.
Groet, Harm Dijkman (nieuwkomer RTV Oost Sisters and Friends).

Sisters and Friends ...

Afgelopen vrijdag was dus de kick off van de RTV Oost Sisters and Friends! Tijdens een hardloopwedstrijd in een heerlijk gemoedelijk dorp én over een super parcours. Heel natuurlijk en afwisselend. Een aanrader, absoluut.

Parelloop Vasse ...

Dus wie weet zien we elkaar in 2018 in Vasse. Maar .... wees er snel bij want de organisatie gaat voor een klein gemoedelijk evenement dus ... het aantal deelnemers blijf minimaal.
Tot die tijd kunnen jullie ons volgen via RTV Oost en natuurlijk komen aanmoedigen of met ons meedoen tijdens diverse sportieve evenementen in onze provincie. Want samen, samen sporten is zoveel leuker én makkelijker dan alleen. Tot gauw!
Sportieve groet, Esther Rikken (RTV Oost Sisters and Friends).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.