nieuws

Even voorstellen: Iris en Marcel (Zeist) en Bernadet en Thijs (Rotterdam)

Deze week volgen we in 'Zomer in Overijssel' Iris Eigenraam en Marcel Vulpen uit Zeist met hun kinderen Levi en Liv en Bernadet Jaspers en Thijs Bos uit Rotterdam. Hoe ervaren zij de streekeigen gewoonten, onze natuur, musea, culinaire specialiteiten en natuurlijk de inwoners van Overijssel?
Iris, Marcel, Levi en Liv
Iris, Marcel, Levi en Liv
Fotograaf: RTV Oost

Iris Eijgenraam en Marcel van Vulpen uit Zeist

Als Marcel vertelt dat hij wel eens in Overijssel is geweest, bij de dierentuin in Emmen en in Assen, dan is snel duidelijk dat er nog een hoop te ontdekken valt! Iris en Marcel komen samen met hun kinderen Levi (5) en Liv (4) en hopen op een volledig ingerichte tent, want een eerdere kampeervakantie samen was niet echt een succes. Het gezin kijkt hun ogen uit bij de sterrenwacht en de kinderen zijn regelmatig zoek. Er is ook zoveel te zien!
Bernadet Jaspers en Thijs Bos
Bernadet Jaspers en Thijs Bos
Fotograaf: RTV Oost

Bernadet Jaspers en Thijs Bos uit Rotterdam

“Kuiner, Kuinder, hoe heet het hier..” Bernadet en Thijs gaan vakantie vieren in Kuinre en slapen op sprookjesachtige locaties. Het stel dat in een appartementje in Rotterdam woont, ervaart de ruimte van het Overijsselse land. Maar of die paling van de palingrokerij proeven nou zo’n slim idee is, met een allergie..? Je ziet het vanaf 24 juli op TV Oost.
‘Zomer in Overijssel’ met Iris & Marcel en Bernadet & Thijs zie je van 24 t/m 28 juli elke werkdag op TV Oost om 17.25 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald en is terug te kijken op www.rtvoost.nl/tv/zomer-in-overijssel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.