nieuws

Van den Buijs zingt voor ploeggenoten Heracles: "Daar zijn spijtig genoeg beelden van"

Dario van den Buijs is dit seizoen een van de vele nieuwe gezichten bij Heracles Almelo. De Belg zong gisteren voor zijn ploeggenoten tijdens een soort van ontgroening. "Daar zijn spijtig genoeg beelden van", aldus de verdediger met een knipoog.
"In België is het een traditie bij elke club dat als je nieuw bent, je mag zingen. Hier was het blijkbaar niet verplicht, maar Lerin (Duarte, red.) zei tegen mij dat ik het gewoon moest doen. Maar dat is prettig en dat voelt gelijk goed. Ik leer de jongens steeds beter kennen en het is gewoon een heel aangename groep om mee te werken", zegt Van den Buijs over zijn nieuwe ploeggenoten.

Vermeij en Armenteros

Heracles bereidt zich deze week in het Duitse Billerbeck voor op de nieuwe competitie. Opvallend was dat Vincent Vermeij hersteld is van een zware knieblessure en bijna alle oefeningen weer mee kan doen. Daarnaast is ook Samuel Armenteros nog steeds te bewonderen in Heracles-tenue. De verwachting is dat de Zweed na zijn sterke seizoen zou vertrekken, maar er is nog geen club concreet volgens de spits.
In Sport op Zondag is er een verslag te zien van het trainingskamp van de ploeg van trainer John Stegeman in Billerbeck.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.