nieuws

N35 komende dagen dicht tussen Zwolle en Laag Zuthem

N35 dicht voor werkzaamheden
N35 dicht voor werkzaamheden
De N35 is vanaf vanavond negen uur tot maandagochtend vijf uur dicht tussen Zwolle en Laag Zuthem. Tijdens de afsluiting vinden diverse werkzaamheden plaats. Verkeer moet rekening houden met een extra reistijd van een kwartier.
De N35 is tussen de kruising Oldeneelallee/Zalnéweg in Zwolle en de Hagenweg ter hoogte van Laag Zuthem afgesloten. Voor de Herfterwetering en de Marswetering worden nieuwe duikers (een constructie om wateren te verbinden) geplaatst. Ook wordt er geheid voor de fundering van de middenpijler van de fietsbrug bij de Oldeneelallee.
Verder krijgt het kruispunt van de N35 met de Koelmansstraat (richting Hoonhorst) een nieuwe indeling met nieuwe verkeerslichten en vinden op diverse plekken vlak langs de weg asfalteringswerkzaamheden plaats.

Omleidingen

Verkeer tussen Harderwijk en Raalte kan omrijden via Wijhe. Verkeer tussen Meppel en Raalte wordt geadviseerd om te rijden via Ommen.

Verkeer van Zwolle richting Heino kan omrijden via de N337, richting Laag Zuthem. Weggebruikers tussen Zwolle en Dalfsen kunnen op de A28 afslag 21 nemen naar de N340 richting Dalfsen. 
Bestemmingsverkeer voor Wijthmen en Hoonhorst kunnen via de N340 en de N757 op de plaats van bestemming komen. Verkeer dat in Laag Zuthem moet zijn kan via de N337 of vanuit Heino rijden.

Verbreding N35
De werkzaamheden maken onderdeel uit van de verbreding van de N35. De weg moet eind 2018 op verschillende gedeelten verbreed zijn naar twee keer twee rijstroken. De maximum snelheid gaat op die plekken omhoog van 80 naar 100 kilometer per uur.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.