nieuws

Werkzaamheden afgesloten deel N35 bij Zwolle lopen op schema

De N35 zit dit weekend dicht tussen Zwolle en Wijthmen. Op verschillende plekken wordt gewerkt aan de Rijksweg, maar alles loopt op schema.
De aannemer en Rijkswaterstaat zijn bezig met het verbreden van de weg, maar er worden ook duikers geplaatst om de weteringen aan weerszijden van de weg onder de weg door te kunnen laten lopen en er komt een dassentunnel. Hoewel er ruimte is voor een kleine tegenslag gaat alles voorspoedig.

Tevreden

"De eerste duikers zitten er in en ook de asfalteringswerkzaamheden gaan mooi door. Er rijden zeker tweehonderd vrachtwagens af en aan, maar alles is van te voren goed doorgesproken. Dat moet ook, want op een klein stuk weg gebeurt dit weekend heel veel." Jan Jelsma van Heijmans Infra is tevreden.

Buren

In de nacht van vrijdag op zaterdag is begonnen met hei-werkzaamheden. Dat leverde wel wat vragen op uit de omgeving, maar de naaste buren direct aan de N35 konden dit weekend in een hotel overnachten. "Er wordt dag en nacht gewerkt met zwaar materieel en dat geeft geluidsoverlast. Dan is dit een mooie oplossing."
Als het goed is gaat de weg maandagochtend tegen 5.00 uur weer open.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.