nieuws

Overijssel door de ogen van vakantiegangers: Sarina & Willy (Hoogvliet) en Yvonne & Hans (Den Haag)

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?   De vakantiegangers ontvangen een koffer met tickets, opdrachten en tips. Een week lang trekken ze erop uit en worden ze op leuke momenten gevolgd door de camera. Hoe ervaren zij de streekeigen gewoonten, onze natuur, musea, culinaire specialiteiten, attractieparken en natuurlijk de inwoners van Overijssel? Â

Sarina en Willy

Sarina en Willy Honders zijn samen met hun kinderen Aïsha (9), Vingino (7), Djiano (3) op vakantie bij Erve Woolderink in Wierden. Het gezin uit Hoogvliet ervaart de rust en ruimte van het Overijsselse land. Dat is wel even wat anders dan de drukte van de randstad. Maar vader Willy is allergisch voor dieren en water en dat kan nog wel eens lastig worden!

Yvonne en Hans Verboom

Dit stel uit Den Haag is nog altijd zeer actief en sportief. Ze vieren deze week vakantie op camping ’t Reestdal in Balkbrug en duiken in de wereld van het Staphorster stipwerk, maar springen ook in de modder tijdens een obstaclerun. Yvonne is helemaal van het gezonde eten, maar of ze er ook kunst van kan maken? Je ziet het vanaf 7 augustus op TV Oost!
‘Zomer in Overijssel’ met Sarina & Willy en Yvonne & Hans zie je van 7 t/m 11 augustus elke werkdag op TV Oost om 17.25 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald en is terug te kijken op www.rtvoost.nl/tv/zomer-in-overijssel.   

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.