nieuws

Politie: zorgen over drie vermiste Haaksbergenaren in Turkije

De politie maakt zich zorgen over de vermissing van de drie Haaksbergenaren in Turkije. Dat meldt ze in een nieuwe verklaring.
Drie weken geleden verdween Joey Hoffman uit Haaksbergen. De man werd voor het laatst gezien in de Turkse plaats Silifke. Gisteravond werd bekend dat ook Bjorn Breukers en Sabahat Derya in die stad vermist worden. Ook zij komen uit Haaksbergen.
De politie zegt dat de drie samen naar Turkije zijn gereisd. Hoffman zou de twee hebben willen helpen met de bouw van hun huis daar. Tussen 8 en 10 juli zou Joey terug naar Nederland gereisd zijn, maar daar is hij nooit aangekomen.

Zoektocht uitgebreid

Familie deed daarop aangifte van de vermissing. De politie heeft gesproken met mensen uit de directe omgeving van de man.
Op 21 juli heeft de politie voor het laatst telefonisch contact gehad met Breukers en zijn vrouw. Donderdag deed de familie van het stel aangifte van de vermissing. Buurtbewoners zeggen dat Breukers eind juni uit Haaksbergen is vertrokken. Hij reed weg met een volgeladen bestelbus. De buren denken dat hij een nieuw leven wil beginnen.
De politie maakt zich zorgen en heeft het onderzoek uitgebreid. Er is contact met de politie in Turkije. Volgens de politie is familie van Hoffman naar het land gereisd, maar een vriend van Hoffman ontkent dat; dat zou door de Nederlandse politie zelfs zijn afgeraden, om zichzelf niet in gevaar te brengen. De zoektocht in Silifke wordt uitgebreid.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.