nieuws

HHC Hardenberg wint oefenduel bij beloften PEC Zwolle

Matthieu van den Assem
Matthieu van den Assem
HHC Hardenberg heeft het tweede duel van de voorbereiding gewonnen. In het stadion van PEC Zwolle werd het 3-2 voor de ploeg van trainer Gert Jan Karsten tegen de beloften van PEC.
Al na negen minuten zette Rob van der Leij HHC op voorsprong. Na een half uur verdubbelde Matthieu van den Assem de score. Na rust waren er kansen voor beide ploegen. Een kwartier voor het einde maakte Rogier Benschop de aansluitingstreffer namens de thuisploeg. PEC kreeg ook nog kansen op de gelijkmaker, maar het was Sargon Gouriye die kort voor het einde voor de 1-3 zorgde. Toch kwam de spanning nog terug toen Shaquile Woudstra een strafschop benutte. Het bleef echter bij 2-3 in Zwolle.
Bij PEC deed proefspeler Curtis Good ruim een uur mee. Ook Dico Koppers, die bij Zwolle kwam met een blessure en nu weer fit is, kwam in actie.

De opstellingen van HHC in de eerste en tweede helft:

Vervolg voorbereiding

Het was de tweede oefenwedstrijd voor HHC. De eerste ging vorige week verloren tegen Rijnsburgse Boys. Donderdag is DHSC de volgende tegenstander in Nunspeet. Daarna speelt HHC nog tegen Jong FC Groningen, Quick'20 en Jong FC Twente. Bekijk hier de volledige voorbereiding. De competitie in de 2e divisie begint zaterdag 26 augustus met een duel tegen Koninklijke HFC.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.