nieuws

Zomer in Overijssel: op een ezel door de omgeving en klootschieten

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Deze week volgen we Leonie en Loek de Wildt uit Heemskerk en Derek Meijer en Kees Bayens uit Middelburg. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?
Vandaag komen Leonie en Loek uit Heemskerk aan in onze provincie. Zij verblijven een week in een tipi in Mander bij de familie Bos.

Theatervrienden Derek en Kees uit Middelburg mogen een week gaan slapen bij boerderij de Kleine Wildenberg in Diepenveen. Zij zullen hun eerste nacht doorbrengen in een pipowagen.

Ezels en klootschieten

Derek en Kees gaan op de eerste dag de omgeving verkenning door middel van een ezeltocht. Daarna volgt een lunch bij Hotel Gaia in Diepenveen. Later op de middag krijgen ze een rondleiding in het bijenmuseum.
Loek en Lenie gaan na een heerlijke lunch bij watermolen Bels dé sport van Twente beoefenen: klootschieten! Zij sluiten de dag af met spuitworkshop van kunstenaar Kim Grote Punt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.