Familie krijgt teken van leven van vermiste Sabahat Derya Un uit Haaksbergen

Er is via social media bij familie een teken van leven binnengekomen van de vermiste Sabahat Derya Un uit Haaksbergen. Dat meldt de politie. Sabahat is samen met haar man Bjorn Breukers en de 21-jarige Joey Hoffmann vermist in het Turkse Silifke.Â

De politie is er echter nog steeds niet gerust op en wil graag zelf met Bjorn of Sabahat spreken om er zeker van te zijn dat het goed met hen gaat. Intussen gaat de politie door met het onderzoek.

Eerst Joey vermist

Drie weken geleden verdween Joey Hoffmann uit Haaksbergen. Hij werd voor het laatst gezien in de Turkse plaats Silifke. Gisteravond werd bekend dat ook Bjorn Breukers en Sabahat Derya Un in die stad al een week vermist worden. Ook zij komen uit Haaksbergen.

Hoffmann zou de twee hebben willen helpen met de bouw van hun huis daar. Tussen 8 en 10 juli zou Joey terug naar Nederland zijn gereisd, maar daar is hij nooit aangekomen. Zijn familie deed daarop aangifte van de vermissing. 

Telefonisch contact

Op 21 juli heeft de politie voor het laatst telefonisch contact gehad met Breukers en zijn vrouw. Buurtbewoners zeggen dat Breukers eind juni uit Haaksbergen is vertrokken. Hij reed weg met een volgeladen witte bestelbus. De buren denken dat hij een nieuw leven wil beginnen.

Deel dit artikel: