nieuws

Politie verneemt nog steeds niets van vermiste Haaksbergenaren

De politie is nog steeds op zoek naar Joey Hoffmann, Bjorn Breukers en Sabahat Derya Un uit Haaksbergen. Zaterdag kreeg de familie van Sabahat een teken van leven via social media, maar toch heeft de politie nog steeds geen contact gehad met de vermisten.
Sabahat stuurde zaterdag via social media een bericht naar haar familie, maar de politie twijfelt of het bericht echt van 26-jarige vrouw afkomstig is. Om zeker te zijn dat het goed gaat met het stel, spreekt de politie Bjorn of Sabahat graag persoonlijk.

Turkse kustplaats

Drie weken geleden raakte Joey Hoffmann vermist. De 21-jarige Haaksbergenaar werd voor het laatst in het Turkse Silifke gezien. In verband met de vermissing van Joey had de politie op 21 juli telefonisch contact met Bjorn en Sabahat. Vrijdag werd bekend dat het stel ook spoorloos is.
Joey zou Bjorn en Sabahat helpen bij het bouwen van een huis in de Turkse kustplaats. Tussen 8 en 10 juli zou hij naar Nederland zijn gereisd, maar daar is hij nooit aangekomen. De familie van Joey deed daarop aangifte.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.