Turkse politie: broer vermiste Joey Hoffman mag geen flyers uitdelen

De broer van de vermiste Haaksbergenaar Joey Hoffman is in Turkije een zoektocht gestart met twee vrienden. Robin Hoffman wilde gaan flyeren in de Turkse stad Silifke, maar hij krijgt het advies van de lokale politie om dat niet te doen.

De politie geeft het advies, omdat de drie niet uit Turkije komen. Volgens Robin Hoffman neemt de politie de flyers wel aan, maar deelt het drietal verder geen flyers uit. 

In de Turkstalige flyers wordt opgeroepen om uit te kijken naar Joey Hoffman en informatie te melden bij de politie als iemand de Haaksbergenaar heeft gezien rond 8 juli of daarna. Ook op Facebook wordt aandacht gevraagd voor de vermissing.

Vermissing

De broer van Joey en twee vrienden zijn afgereisd naar Turkije om te zoeken naar Joey Hoffman. De 21-jarige Haaksbergenaar is sinds 8 juli vermist. Hij zou twee vrienden, Bjorn en Derya Breukers, in Silifke helpen bij het bouwen van een huis. Het stel wilde daar gaan wonen. 

Joey zou 8 juli teruggaan naar Nederland, maar sindsdien is er niks meer van hem vernomen. Ook Bjorn en Derya zijn inmiddels als vermist opgegeven. 

Meer over dit onderwerp:
Haaksbergen vermissing Turkije flyers Nieuws
Deel dit artikel: