Vermist Haaksberger echtpaar duikt op, reisgezel Joey Hoffmann nog spoorloos

Het Haaksberger echtpaar dat sinds anderhalve week werd vermist, is terecht. De Nederlandse politie heeft vanmiddag in Turkije met Bjorn Breukers (34) en zijn vrouw Derya Breukers-Un (26) gesproken. Hun reisgezel, de 21-jarige Joey Hoffman, is nog steeds spoorloos.Â

Ook is met het teruggevonden stel over de vermissing van Joey gesproken, maar de politie wil hierover inhoudelijk niets kwijt. Overigens mocht het stel na de afgelegde verklaring weer weg.

Het is nog niet duidelijk wat er met Joey Hoffmann is gebeurd. Zijn broer Robin die maandag in Turkije aangifte deed van de vermissing van z'n broer, probeerde flyers uit te delen. De Turkse politie raadde dat af en heeft zelf de flyers in ontvangst genomen. Sinds maandag is Robin Hoffmann onbereikbaar voor commentaar. 

Verdwijning Joey Hoffmann nog steeds een raadsel

Het onderzoek naar de nog vermiste Joey Hoffmann is nog volop bezig. Er wordt met alle scenario's rekening gehouden, aldus een politiewoordvoerder. Het is dus niet duidelijk of Hoffmann slachtoffer is van een misdrijf. Het Haaksberger stel verklaarde voor hun tijdelijke verdwijning dat Joey hen wilde helpen bij het bouwen van een huis, maar rond 10 juli heimwee kreeg en naar het vliegveld zou zijn vertrokken. Daar is hij volgens z'n familie nooit aangekomen. 

Burgemeester Kok van Haaksbergen sprak maandag nog zijn zorgen uit over de vermissing van zowel het stel als Joey Hoffmann. Hij kon toen nog niets zeggen omdat er veel onduidelijkheid was. 

RTL sprak kort telefonisch met opgedoken Derya

Eerder dinsdagmiddag kreeg RTL-correspondent Olaf Koens Derya aan de telefoon. Toen de correspondent haar vroeg of zij zich besefte dat veel mensen zich zorgen maakten over haar verdwijning en die van haar vriend, verbrak zij de verbinding. "Sorry, maar ik heb hier geen tijd voor", kreeg Koens te horen. 

Meer over dit onderwerp:
Regio Enschede vermissingen 112 Nieuws
Deel dit artikel: