nieuws

Matig Heracles Almelo verliest laatste oefenduel tegen FC Emmen

Heracles Almelo heeft een slechte generale afgeleverd in aanloop naar het eerste competitieduel van volgend weekend. In de laatste wedstrijd van de oefencampagne ging de ploeg van John Stegeman met 2-0 onderuit tegen FC Emmen.
Beide ploegen kregen in het begin van het duel kansen op de openingstreffer. De grootste kans was voor Armenteros, die werd gevloerd in de zestien en een strafschop verdiende. De spits nam 'm zelf, maar zag Telgenkamp redding brengen. Aan de overkant was het via Peters wel raak voor de eerstedivisionist, 1-0. Niemeijer was namens de bezoekers voor rust dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet ging over.
In de tweede helft nam Emmen het initiatief en had Heracles geen antwoord op de aanvallende impulsen van de thuisploeg. Nadat Emmen eerst twee keer de paal had geraakt, werd het even later wel 2-0 en was het wederom voormalig Twente-spits Peters die het net vond. Dankzij doelman Castro en opnieuw de paal bleef Heracles een grotere nederlaag bespaard. 

Voorbereiding

Het was voor Heracles Almelo de laatste wedstrijd in de voorbereiding. Volgende week zaterdag staat in het eigen Polman stadion de eerste competitiewedstrijd op het programma en daarin is niemand minder dan Ajax de tegenstander.  
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.