nieuws

Jill Roord geniet van aandacht en drukte in De Lutte: "Heel mooi, heel bijzonder"

De Oranje Leeuwinnen bereikten gisteren de finale van het EK en liepen vandaag de wedstrijd tegen Engeland van gisteravond uit de benen in De Lutte.
Daar stonden honderden mensen langs de kant om de speelsters te zien trainen. Jill Roord uit Oldenzaal genoot van de belangstelling voor haar en haar ploeggenoten: "Heel mooi, heel bijzonder, ik had niet verwacht dat er zoveel mensen zouden zijn, maar het is heel leuk."

"Best bijzonder"

De Oranjegekte is losgebarsten in Nederland en dat is nog wel wennen voor de middenvelder: "Heel apart eigenlijk. Als je ziet wat wij allemaal met Nederland doen, dat is best wel bijzonder. Daar zijn we heel trots op."

"Heel trots"

"De sfeer, het stadion was fantastisch en Engeland met 3-0 verslaan had ook niemand verwacht. Dus daar zijn we heel trots op en dat is ontzettend knap. Gisteren hebben we genoten met z'n allen na de wedstrijd en nu is de focus weer op Denemarken."

"Die titel pakken"

"We hebben genoeg kansen. Ik denk dat wij kwalitatief de betere ploeg zijn. Ik vind Denemarken voetballend wel het beste land waar we tegen hebben gespeeld. Dus het zal zeker een spannende wedstrijd worden en zeker in de finale komt er veel meer bij kijken. Maar als wij ons niveau halen, dan heb ik er alle vertrouwen in dat wij die titel pakken."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.