nieuws

PEC Zwolle beleeft sterke generale in aanloop naar competitiestart

PEC Zwolle lijkt klaar voor de competitiestart van volgend weekend. In het eigen MAC3Park werd de laatste wedstrijd van de voorbereiding ruim gewonnen van SC Cambuur. Het werd 4-0.
PEC Zwolle greep Cambuur vanaf het begin bij de keel en dat resulteerde in een vroege voorsprong. In de achtste minuut wist Thomas een mooie aanval te bekronen met een knappe treffer (1-0). Tien minuten later kon Mokhtar op aangeven van Namli de 2-0 binnen schieten. De bezoekers kregen geen vat op het spel van PEC en moesten na een half uur ook de 3-0 incasseren. Doelman Bos liet een kopbal van Saymak los en daar wist Parzyszek wel raad mee: 3-0.
In de tweede helft wist Mokthar na ruim een uur spelen zijn tweede van de avond te maken (4-0). Vlak voor tijd was Peersman namens Cambuur dicht bij een eretreffer, maar Boer hield zijn doel met een reflex schoon. 

Voorbereiding

Het was voor PEC Zwolle de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding, die succesvol verliep voor de formatie van John van 't Schip. Er werden zeven duels gewonnen en twee gingen gelijk. Volgende week zondag is Roda JC de eerste tegenstander in de competitie. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.