nieuws

Van Halst is weer baas in eigen huis na zinderende EK-finale:"Het was geweldig, om trots op te zijn"

Het stadion van FC Twente is vandaag weer omgedoopt tot De Grolsch Veste. De voetbalclub uit Enschede is weer baas in eigen huis na de zinderende EK-finale van het Nederlands elftal.
Vandaag werden alle stickers, mediaplekken en uitingen van de UEFA verwijderd door tientallen medewerkers. "We waren even de vrouwenvoetbalhoofdstad van Europa", schetst FC Twente-directeur Jan van Halst. Ook hij was gisteren getuige van de overwinning van Oranje op Denemarken, 4-2. 

Afplakken

"De UEFA was hier gewoon de baas. Alles werd afgeplakt. Het ging zelfs zo ver dat een meisje van de catering haar sneakers van het merk Nike moest afplakken", vervolgt Van Halst.

Bakermat

Van Halst is blij voor de club FC Twente dat uitgerekend in Enschede de Europese titel werd behaald. "Ja, dit is toch de bakermat. En ik vind het heel gaaf voor al die grondleggers en vrijwilligers."

FC Twente Vrouwen

Ook de speelsters van FC Twente Vrouwen zijn trots op de prestatie van de Oranje Leeuwinnen. Dat ondervonden we ook tijdens een bezoek aan de training van de ploeg van trainer Tommy Stroot.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.