Vermiste Haaksbergenaar Joey Hoffmann is exact een maand vermist

De 21-jarige Joey Hoffmann is vandaag exact een maand vermist. Hij verdween 8 juli in het Turkse Silifke. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de Haaksbergenaar.

De Turkse politie doet minutieus onderzoek naar de vermissing. Het echtpaar uit Haaksbergen met wie Joey voor het laatst is gezien, moet beschikbaar blijven voor verhoor. 

 

Verhalen over de drie

Gistermiddag zijn Bjorn en Derya Breukers opnieuw gehoord. Zij mochten daarna naar hun hotel. Zaterdag is tevergeefs een zoektocht gehouden naar de vermiste Joey. Dat gebeurde met drones en speurhonden. Toen het te warm werd, is de speurtocht gestaakt.

Intussen duiken steeds meer verhalen op. Zo had het Algemeen Dagblad een gesprek met de vader van Derya. Hij kan zich niet voorstellen dat zijn dochter en haar man genoeg geld hadden voor het bouwen van een huis. Hij erkent daarnaast dat hij de relatie met Bjorn niet ziet zitten vanwege verhalen over z'n vermeende drugsactiviteiten. 

Ruzie

Ook zijn er geruchten dat Bjorn en Derya hebben geprobeerd in een gebied te zoeken naar archeologische schatten. De politie kan dat verhaal niet bevestigen. 

Wel meldde een landeigenaar eerder dat hij heeft gezien dat Joey en Derya ruzie hadden op 8 juli, omdat Joey terug wilde naar Nederland. Derya zegt dat ze de Haaksbergenaar geld heeft meegegeven voor een vliegreis, maar Joey kwam niet aan op de luchthaven. Sindsdien is hij spoorloos.

Meer over dit onderwerp:
Regio Enschede 112 Haaksbergen Nieuws
Deel dit artikel: